Mystery Table

Predstavljajte si popolnoma novo izkušnjo obiskovanja vašega priljubljenega bara. Običajne barske mize spremenimo v čarobne, skrivnostne mize, kjer se vsaka ponaša s svojo edinstveno vsebino. Vsako mizo zavijemo v tančico skrivnosti, ki vas popelje na nepozabno avanturo.

Kontaktirajte nas

 
 
 
 
 

Vsaka miza vsebuje skrivnost, ki samo čaka da jo odkriješ

Vsaka miza vsebuje skrivnost, ki samo čaka da jo odkriješ

Predstavljajte si svet, kjer vsak obisk vaše najljubše bara odklene novo, razburljivo doživetje!? Mystery Table je revolucionarna inovacija, ki spreminja industrijo barov tako, da običajnim mizam dodaja komponento edinstvenih doživetji. Z zgolj položitvijo telefona na mizo se gostje podajo na nepozabno potovanje odkrivanja skrivnosti. Odkrita skrivnost je lahko kupon za res ugodno ponudbo, lahko je ice-break s katerim gost lažje naveže stik z drugim gostom, lahko je komuniakcijski kanal med gosti, lahko je zabavna vsebina ali zgolj lepa misel ob jutranji kavi. Mystery Table ne le spreminja izkušnjo v baru, temveč uvaja tudi novo obdobje navdušenja, odkritij in povezav ter preoblikuje način, kako poteka socializacija v javnem prostoru kot je bar ali restavracija.

Kontaktirajte nas

 
 
 

Prednosti za goste

Prednosti za goste

Mystery Table ponuja številne prednosti za goste barov, saj izboljšuje njihovo izkušnjo in jim med obiskom nudi dodano vrednost. Z vključitvijo te inovativne tehnologije lahko uporabniki pričakujejo naslednje prednosti:

 • Potešitev radovednosti: Skrivnostna miza pritegne zanimanje gostov in jih spodbuja k raziskovanju edinstvenih vsebin in presenečenj, ki jih čakajo za vsako mizo, kar spodbuja njihov občutek odkrivanja.
 • Zabava in igre: Uporabniki se lahko zabavajo z različnimi igrami in interaktivnimi doživetji, prilagojenimi njihovim željam, kar naredi čas v baru bolj zanimiv in prijeten.
 • Igrivo sodelovanje: Z uporabo Skrivnostne mize gostje dobijo dostop do zabavnih vsebin in dejavnosti, ki jih lahko delijo s prijatelji ali drugimi gosti, kar spodbuja živahno vzdušje.
 • Brezhibna integracija: Funkcija priključi in zaženi omogoča uporabnikom enostaven dostop do vsebin Skrivnostne mize, brez potrebe po prenosu aplikacij, zahvaljujoč tehnologiji branja NFC v ozadju.
 • Spodbude in nagrade: Med interakcijo s Skrivnostno mizo lahko uporabniki odklenejo posebne ponudbe, popuste ali ekskluzivne vsebine, kar doda občutek navdušenja in pričakovanja njihovi izkušnji.
 • Izboljšana socializacija: Skrivnostna miza spodbuja druženje med gosti, saj ponuja možnosti za vzpostavitev stikov, komunikacijske kanale in sodelovalna doživetja, ki spodbujajo interakcijo in pogovor.

Kontaktirajte nas

 
 
 

Prednosti za blagovne znamke

Prednosti za blagovne znamke

Mystery Table prinaša številne prednosti za blagovne znamke pijač in drugih izdelkov, ki se prodajajo v gostinskih lokalih, saj spreminja način, kako se povezujejo s strankami in krepijo svojo prisotnost blagovne znamke. Tu je nekaj ključnih prednosti, ki jih lahko blagovne znamke izkoristijo z vključitvijo Mystery Table v svoje tržne strategije:

 • Nova izkušnja za stranke: Mystery Table ponuja edinstveno in potopno izkušnjo za stranke, ki ločuje blagovno znamko od konkurence in ustvarja nepozabne interakcije s potrošniki.
 • Podatki v realnem času: Z Mystery Table lahko blagovne znamke dostopajo do podatkov v realnem času o željah, vedenju in angažiranosti strank, kar jim omogoča sprejemanje podatkovno podprtih odločitev in prilagajanje svojih tržnih prizadevanj za boljše rezultate.
 • Visoka stopnja angažiranosti strank: Interaktivna narava Mystery Table spodbuja večjo angažiranost strank, kar vodi do povečanja konverzijskih stopenj in posledično povečanja prodaje za blagovno znamko.
 • Nešteto možnosti iger: Blagovne znamke lahko z izkoriščanjem številnih možnosti iger Mystery Table ustvarjajo prilagojene, z blagovno znamko povezane igre, ki pritegnejo stranke in na zabaven in interaktiven način spodbujajo prepoznavnost blagovne znamke.
 • Učinek Trojanskega konja: Mystery Table služi kot močno orodje za vzpostavljanje infrastrukture znotraj prodajnih mest, kar omogoča brezhibno integracijo blagovne znamke v ekosistem lokala in pridobitev močne prisotnosti v gostinskem prostoru.
 • Trženje čez različne kanale: Mystery Table omogoča blagovnim znamkam izkoristiti priložnosti za trženje čez različne kanale, združevanje digitalnih in fizičnih stičnih točk za ustvarjanje celovite in učinkovite izkušnje blagovne znamke na več platformah.

Kontaktirajte nas

 
 
 

Prednosti za lastnike bara ali restavracije

Prednosti za lastnike bara ali restavracije

Mystery Table prinaša številne prednosti za lastnike barov in restavracij, saj izboljšuje poslovne rezultate in povečuje zadovoljstvo strank. Spodaj nekaj ključnih koristi, ki bar ali restauracija pridobi z ključitvijo Mystery Table v svojo ponudbo:

 • Zbiranje uporabniških podatkov o e-pošti: Skrivnostna miza omogoča zbiranje e-poštnih naslovov gostov, kar olajšuje komunikacijo z njimi in pospešuje vzpostavljanje zvestobe do blagovne znamke.
 • Ustvarjanje profilov strank: Z analizo podatkov, zbranih prek Skrivnostne mize, lahko lastniki bolje razumejo interese in vedenje svojih strank, kar omogoča bolj ciljno trženje in izboljšanje storitev.
 • Ustvarjanje vzdušja v baru in klubu: Skrivnostna miza spodbuja interakcijo in druženje med gosti ter ustvarja prijetno in živahno vzdušje, ki privlači še več obiskovalcev.
 • Spodbujanje prodaje in oblikovanje blagovne znamke hkrati: Skrivnostna miza omogoča lastnikom, da promovirajo svoje izdelke in storitve ter krepijo svojo blagovno znamko neposredno na mestu uporabe.
 • Pomoč pri prehodu fizičnih in analognih prostorov v digitalno obliko: Skrivnostna miza lastnikom barov in restavracij omogoča enostavno integracijo digitalnih tehnologij v svoje prostore, kar povečuje privlačnost in sodobnost njihove ponudbe.
 • Povečanje prodaje: Z uporabo Skrivnostne mize lahko lastniki barov in restavracij povečajo prodajo, saj ponuja personalizirane ponudbe in spodbude, ki pritegnejo goste in jih spodbujajo k dodatnemu nakupu.

Kontaktirajte nas

 
 
 

 
 •  

  12.245

  jasno izraženih navdušenj nad storitvijo (3 lokali, 3 meseci)
   
 •  

  3.154

  registracij preko mysterythings aplikacije (3 bari, 3 meseci)
   
 •  

  1.010

  vsaj enkratnih ponovnih obiskov bara in pa vsaj enkratna ponovitev uporabe storittve Mystery Table (webapp)
   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.