Nepozabno vabilo, interaktivno doživetje, trajen spomin

Nepozabno vabilo, interaktivno doživetje, trajen spomin

Poročna kartica predstavlja prelomno inovacijo, ki bo vaš poročni dogodek preoblikovala v nepozabno izkušnjo za vas in vaše goste. Kot ekskluzivno vabilo, svatu ob prislonitvi kartice na svoj telefon prikazuje odštevalnik, ki označuje čas do začetka poročnega dogodka. Poleg tega se prikaže video posnetek, preko katerega bosta mladoporočenca povabila svate na svojo poroko ter zagotovila dodatne informacije o lokaciji, datumu in poteku dogodka.

Kartica pa se ne ustavi le pri vabilu. Med samim poročnim slavjem postane interaktivno animacijsko orodje, ki povezuje svate in mladoporočenca. Deluje kot "ledolomilec", olajšuje komunikacijo med svati, spodbuja spoznavanje in olajšuje pristopanje drug do drugega, s čimer se vzpostavijo prijetni pogovori. Poleg tega kartica omogoča sodelovanje v nagradnih igrah, kjer se svati potegujejo za različne nagrade, kot so glasbena želja, selfi z nevesto in ženinom ali ples z njima.

Pomemben del kartice pa je tudi spomin. Svat naslednji dan lahko dostopa do vseh fotografij, selfijev in video posnetkov, ki so bili ustvarjeni na dogodku. Vsebine na kartici so ves čas dostopne, kar predstavlja izjemno darilo, ki ga mladoporočenca podarita svojim svatom.

Kontaktirajte nas

 
 
 

Kartica kot Vabilo

Kartica kot Vabilo

Ko svat prejme kartico-vabilo, bodisi preko pošte v lični kuverti ali v živo izročeno s strani mladoporočencev, se v njem vzbudi občutek presenečenja. Prvi del presenečenja je povezan s tem, da se srečuje s čim, česar še ni videl - vabila, ki presegajo običajno tiskovino. Drugi del presenečenja pa je, da mora uporabiti svoj telefon in prisloniti kartico, da razkrije skrivnostno vsebino.

Ko svat prisloni telefon na kartico-vabilo, se mu prikaže čudovita animacija z imeni mladoporočencev, ki traja nekaj sekund. Nato se na zaslonu prikaže velik odštevalnik, ki nazorno prikazuje preostali čas do začetka njunega posebnega dogodka - poroke. Spodaj se prikažejo dodatne informacije o dogodku, kot so lokacija, časovni načrt poročnega dneva ter osebno vabilo, ki ga mladoporočenca izrazita v obliki predhodno posnetega video povabila, fotografije ali fotogalerije.

Takšen pristop k vabilom svatom zagotavlja edinstveno izkušnjo in izjemno vtisne spomine že ob samem prejemu. Vzbujanje presenečenja, interaktivnost in personalizacija vabil zagotavljajo, da se bodo svati že od samega začetka navdušeno pripravljali na prihajajočo poročno slovesnost mladoporočencev.

Kontaktirajte nas

 
 
 

Kartica kot Animacijsko orodje

Kartica kot Animacijsko orodje

Na poročnem dogodku, še posebej med samim veseljem, je vzdušje ključnega pomena. Občutek, da vse poteka gladko in brezhibno, je nujen za ustvarjanje nepozabnega doživetja. To občutje se soustvarja z veliko smiselnimi in spontanimi interakcijami med mladoporočencema in svati ter še več zabavnimi in prijetnimi interakcijami med samimi svati.

Pomembno je izpostaviti, da se na poročni dogodek zberejo dve skupini svatov, ki se med seboj ne poznata. Ena skupina predstavlja prijatelje in sorodnike neveste, druga pa prijatelje in sorodnike ženina. Ključno je ustvariti dobro, spontano in prijetno energijo med temi neznanci, saj bo ta energija tista, ki bo poskrbela, da bodo vsi sproščeni in zadovoljni.

Le takšno vzdušje bo poročni dogodek vtisnil v spomin mladoporočencem in svatom kot nekaj nepozabnega. Smiselne interakcije, prijetna komunikacija in zabava med svati so ključnega pomena za ustvarjanje nepozabnega doživetja, ki bo še dolgo ostalo v spominu vsem udeležencem.

Kontaktirajte nas

 
 
 

Animacija - razne nagrade za kratkočasenje svatov

Animacija - razne nagrade za kratkočasenje svatov

Na poročni zabavi se lahko svati veselijo odkrivanja zanimivih nagrad preko svojih kartic. Ta dodatna razsežnost poročne zabave prispeva k večji zanimivosti, dinamiki ter ustvarja polno smeha in prijetnih trenutkov. Vsak svat lahko na svoji kartici najde poseben kupon, ki mu omogoča nekaj posebnega in edinstvenega.

Med nagradami se lahko skrivajo kuponi za ples z nevesto ali ženinom ali kupon za ples z njenimi ali njegovimi starši, kar predstavlja čudovit trenutek, ko svat stopi na plesišče in uživa v nežnem plesu s svojimi najdražjimi. Prav tako lahko najde kupon za selfie z ženinom ali kupon za selfie z nevesto, kar mu omogoča, da si ustvari nepozaben spomin v objemu mladoporočencev.

Poleg tega se lahko na kartici skriva kupon za glasbeno željo, ki svatu omogoča, da izbere svojo najljubšo pesem in jo zapleše ali zapoje ob spremljavi poročnega benda. Za bolj drzne svate pa se lahko skriva kupon za karaoke, kjer se lahko pokažejo svojemu glasbenemu talentu pred ostalimi gosti.

Za tiste, ki imajo smisel za humor, se lahko na kartici pojavi kupon za stand-up nastop, kar omogoča, da svat postane zvezda večera in nasmeji vse prisotne. In da ne pozabimo na kupon za objavo fotografije pogrinjka hrane, s katerim lahko svat deli svoj kulinarični užitek z drugimi preko družbenih omrežij.

Te zanimive nagrade, ki jih svati odkrivajo preko svojih kartic, prispevajo k raznolikosti in veselju na poročni zabavi. Vzpodbujajo interakcijo, smeh in nepozabne trenutke, ki bodo ostali v srcih in spominih vseh prisotnih.

Kontaktirajte nas

 
 
 

Animacija - ice breakerji med svati

Animacija - ice breakerji med svati

Ob prislonitvi svoje kartice na telefon, se svatje na poročni zabavi lahko veselijo odkrivanja posebnih kuponov, ki jim olajšajo prebiti led in pristopiti k drugim svatom, bodisi istega ali nasprotnega spola. S tem dodatnim elementom poročna zabava postane še bolj razburljiva in mikavna. Tisti, ki so še nekaj trenutkov nazaj bili neznanci, lahko zaradi teh ljubkih "ledolomilcev" postanejo prijatelji na zabavi ali pa celo prijatelji za vedno po koncu poročnega dogodka.

Med vsebinami ledolomilcev, ki jih svatje odkrijejo preko kartice, so lahko selfie z nekom istega spola iz skupine svatov neveste, selfie z nekom nasprotnega spola iz skupine svatov neveste, selfie z nekom nasprotnega spola iz skupine svatov ženina ali selfie z nekom istega spola iz skupine svatov ženina. Ti posebni selfiji omogočajo svatom, da sproščeno stopijo k drugemu svatu in skupaj ujameta trenutek na fotografiji, kar ustvari prijeten in sproščen vzdušje med njimi.
Poleg tega, svatje lahko s pomočjo kartice uporabijo kupon za nazdravljanje z nekom istega spola ali z nekom nasprotnega spola iz skupine ženinovih ali nevestinih svatov. Skupno nazdravljanje je odličen način za sproščeno komunikacijo med svati in začetek prijetnega pogovora.
Dodatno, svati lahko izkoristijo kupon za začetek debate z nekom istega ali nasprotnega spola iz skupine njegovih ali njenih svatov. Ideje za debato dobi svat na kuponu, tako da vsebina debate nikoli ni pod vprašajem. Ta interakcija omogoča svatom, da se pogovorijo, izrazijo svoje mnenje in vzpostavijo povezavo na bolj osebni ravni.
Prav tako lahko svatje uporabijo kupon ki jim dovoli da pristopijo k skupini dveh ali več svatov, torej do družbe svatov ki že debatirajo in tako s svojim pristopom osvežijo tok debate. Ta način omogoči svatom, da se vključijo v že obstoječe pogovore in se sproščeno povežejo z drugimi gosti.
Ti ledolomilci prispevajo k sproščenosti, zabavi in prijetnim trenutkom na poročni zabavi. Omogočajo svatom, da se lahkotno in brezskrbno povežejo ter ustvarijo trajne vezi med seboj.

 

Kontaktirajte nas

 
 
 

Animacija - svati in mladoporočenca

Animacija - svati in mladoporočenca

Na poročni zabavi se svatje ob prislonitvi svoje kartice na telefon veselijo odkrivanja posebnega kupona ali vouchera, na katerem je zapisana napitnica v čast ženinu in nevesti. Ta poseben kupon omogoča svatom, da pred vsemi povabljenimi preberejo posebno zahvalo mladoporočencema, tako za povabilo kot za prijeten večer. Uporaba tega kupona povsem spontana in svatu daje le možnost, da ga pokoristi. Ampak le če si to želi.

Poleg tega se svatje ob prislonitvi kartice na telefon lahko presenetijo tudi z zabavnim kvizom, namenjenim ženinu ali nevesti. Ta kviz je zasnovan tako, da drug drugemu pokaže, koliko se poznata med seboj. Svati se lahko v sproščenem vzdušju zabavajo in uživajo ob razkrivanju zabavnih in intimnih podrobnosti o mladoporočencih.

Tako kuponi kot kvizi omogočajo svatom dodatno interaktivnost in prispevajo k zabavnosti poročne zabave. Vendar pa je ključno, da vse ostane v sferah spontanosti, saj svati lahko sami izberejo, ali želijo izkoristiti te posebne možnosti ali ne. To ustvarja sproščeno in prijetno vzdušje, kjer se svatje lahko povsem naravno povežejo z mladoporočencema.

 

Kontaktirajte nas

 
 
 

Kartica kot Spomin

Kartica kot Spomin

Ko se zadnji ples na čarobni poročni zabavi konča in se luna vzpne visoko na nebo, se začne odvijati poseben del te zgodbe - zgodba, ki se nadaljuje že naslednje jutro na kartici vsakega svata. S prvimi sončnimi žarki se kartica prebudi, odpirajoč vrata v čaroben svet spominov.
Ko svat naslednji dan prisloni svojo kartico na telefon, se mu odpre zakladnica nepozabnih trenutkov. Na zaslonu zažarijo prelepe fotografije in čarobni video posnetki, ki so zajeli vsak nasmeh, vsako solzo sreče in vsak dotik ljubezni na poročnem dogodku. Vsaka slika je kot okno v preteklost, ki odpira vrata v spomine, ki bodo trajali večno.
Svat, obdan s pravljičnimi podobami, se potopi v čaroben vrt spominov. Vsaka prislonitev kartice prinaša novo odkritje, novo navdušenje. Vsak trenutek, ki je bil zajet na fotografiji ali video posnetku, je drobec čarobnega dogodka.
Kartica postane zakladnica spominov, ki bo vedno z njim. Ne glede na čas in prostor, svat lahko kadarkoli prisloni kartico na svoj telefon in ponovno odkriva čarobnost tistega posebnega dne. Vsaka slika na kartici so kot čarobna vrata, ki odpirajo pot do srca mladoporočencev in prinašajo občutek topline, ljubezni in pripadnosti.
Vsebine na kartici so neizmerno dragocene. So čarobno darilo, ki ga mladoporočenca podarita svojim svatom, saj omogočajo, da se čarobni trenutki poročnega dne oživijo znova in znova. Kartica postane prefinjen spominski album, kjer so shranjeni trenutki, ki so zasijali v najboljši luči, kjer se prepleta romantika in pravljičnost, ter ustvarja vezi, ki trajajo vse življenje.
Kartica tako postane njihova ključavnica v svet preteklosti, ki jih bo vedno spominjala na ta nepozabni poročni dan, ko se je vse zlilo v eno - ljubezen.

 

 

Kontaktirajte nas

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.